Najboljša podaljšana straniščna školjka podjetja TOTO

Stabilnost

Najboljša straniška školjka je tista, ki zadostuje vaši teži, hkrati pa ohranja visoko zmogljivost. Večina školjk TOTO je nameščena na steno ali na tla in omogoča večjo stabilnost.

TOTO Eco Soiree

Toto MS964214CEFG#12 je ena najboljših straniščnih školjk na današnjem trgu in priljubljena v gospodinjstvih za redno uporabo. WC uporablja tako gravitacijo kot močan sistem za splakovanje.

Školjka Toto MS964214CEFG#12 je skladna z ADA in sestavljena iz sistema dvojnega ciklonskega izpiranja z nizko porabo. Uporablja nekaj manj kot 5 litrov vode na izpiranje, kar poveča učinek čistilnega sistema.

Učinkovito uporablja vodo in zmanjšuje nabiranje umazanije, zato je tudi čas čiščenja krajši. Dve šobi bolje izkoristita vodo in zmanjšata število bakterij in umazanije. Podolgovata skleda daje dodatno udobje, dizajn pa je najbolj funkcionalen in moden, saj je školjka iz enega dela s tankim kotličkom.

Ima mehak sedež z najnovejšo pametno tehnologijo in kromirano ročico.

Toto MS964214CEFG-01 Eco Soiree

Za tiste, ki želijo razkošno kopalnico, okrašeno z najboljšo opremo, vam Toto Eco Soiree MS964214CEFG#12 ponuja veliko. Stane malo več kot njegovi tekmeci, toda čudovit dizajn, združen z najboljšo tehnologijo, je vreden vsakega centa.

Od kromirane sklede do kotlička je vse, kar je v zvezi s tem razkošnim straniščem, prava kombinacija za prefinjeno kopalnico. Poleg tega elegantnega dizajna, Eco Soiree dosega enako dobre rezultate v tehničnem delu.

Uporablja Totov posebni sistem dvojnega ciklonskega splakovanja, kar pomeni, da z enim izpiranjem odstrani vsako majhno sled trdnih odpadkov iz posode. Dimenzije školjke so primerne za prostorne kopalnice. Poleg tega SoftSeat pokrov počasi zapre sedež, namesto da zaloputne.

Mehanizem dvojnega ciklonskega splakovanja je najbolj učinkovita metoda za odstranjevanje odpadkov. Čiščenje stranišča ne zahteva dodatnega napora pri škropljenju dragih kemikalij, saj SanaGloss glazura na površini posode preprečuje kopičenje in rast bakterij ter plesni okoli školjke.

Mnenje – TOTO Eco Soiree

Kot ena izmed najbolje ocenjenih straniščnih školjk Toto, MS964214CEFG # 01 potrošnikom ponuja velik nabor funkcij, ki lahko resnično pripomorejo k izboljšanju izkušnje v kopalnici in posodobitvi vašega doma.

Združuje lepo zunanjo zasnovo z močnim, a učinkovitim izpiranjem.

Comments are disabled