Eleganten, kompakten in privlačen grelnik vode

Še ena stvar, zaradi katere ta podpultni grelnik brez rezervoarja dosega visoko energetsko učinkovitost, je izolacija iz pene brez klorofluoroogljikovodikov. Prav tako je zelo trpežen, čeprav ima steklen rezervoar. Dobra novica je, da Boschev Tronic 3000 T ne potrebuje vzdrževanja. Kaj bi lahko bilo bolj koristno za lastnike domov?

Prednosti

  • Stekleni rezervoar zagotavlja trajnost
  • Istočasno dobavlja vodo do dveh umivalnikov
  • Lahek in kompakten
  • Tlačni ali temperaturni varnostni ventil priložen

Slabosti

  • Montaža je zahtevna za enega človeka

Bosch Tronic 3000 US12 je električni grelnik vode brez rezervoarja, ki je zasnovan za uporabo v stanovanjskih in lahkih komercialnih napravah. Na primer, če potrebujete toplo vodo na vikendu ali avtoprikolici, je lahko res dobra izbira. V nadaljevanju bomo analizirali vse njegove prednosti in slabosti, ki jih je treba upoštevati pred izbiro.

Varčevanje z energijo in učinkovitost

Grelnik brez rezervoarja Bosch Tronic 3000 US12 uporabimo, ko ni ekonomično, da iz glavnega cevovoda centralnega ogrevanja vode vodimo cevi do oddaljenega umivalnika v garaži ali pipe v kopalnici. V tem primeru prihranite veliko denarja z uporabo naprave kot je Bosch Electric Tronic 3000 US12.

Z učinkovitostjo 98% in pretokom 3.8 l/min lahko rečemo, da je ta majhna enota v bistvu prava pošast. S to stopnjo toplotne učinkovitosti lahko pričakujete znatno zmanjšanje računov za elektriko. Poleg tega je opremljen s termostatskim krmilnikom in vgrajenim ventilom, ki vam omogoča enostavno nastavitev temperature na želeno stopnjo in nastavitev tlaka vode.

Električni grelnik Bosch Tronic 3000 US12 ima izolacijo iz okolju prijazne pene brez klorofluoroogljikovodikov. Ta izolacijski material preprečuje izgubo toplote, kar pomeni da ne bo prišlo do izgube energije. Tako povečate učinkovitost.

Oblika in montaža

Bosch Tronic 3000 US12 ima zelo elegantno obliko, ki omogoča, da se prilega skoraj povsod. Tehta samo 2,2kg in meri le 31 x 8 x 17cm. Lahko ga preprosto namestite pod umivalnik ali obesite na steno, če imate na voljo več prostora. Najboljša stvar pri obešanju na steno je, da ga lahko postavite navpično ali vodoravno, kar je zelo velika prednost glede na vaš prostor.

Montaža grelnika je zelo enostavna. Ima električni kabel, ki ga je mogoče preprosto priključiti kjerkoli, če le izpolnjuje električne zahteve.

Toplotne črpalke za naše stanovanj

Toplotne črpalke

Poznamo toplotne črpalke tipa: zrak voda, voda voda, zemlja voda, zrak zrak. Več o njih pa si preberite s klikom na povezavo.

Comments are disabled