Snežna freza Troy-Bilt Storm 2410

Lastniki hiš, ki živijo v hladnejših podnebjih, običajno storijo vse, kar je v njihovi moči, da se izognejo ročnem izkopavanju iz vsake velike zimske nevihte, in snežna freza Troy-Bilt Storm 2410 je odličen način, da si to delo olajšate. Če zamenjate lopato za sneg z zmogljivim motorjem in dvostopenjskim delovanjem, vam bo ta stroj omogočil enostavno odstranitev snega. Druge ključne lastnosti, zaradi katerih je ta stroj enostaven za uporabo in učinkovitejši od številnih konkurenčnih strojev, naredijo Troy-Bilt Storm 2410 eden najbolj premišljeno oblikovanih snežnih strojev na trgu.

Ključne specifikacije snežne freze Troy-Bilt Storm 2410

Ključ do vsake snežne freze je seznam specifikacij, ki daje vpogled v njeno moč, zmogljivost in učinkovitost. Storm 2410 ponuja obilo impresivnih številk, ki kažejo na njeno moč v čiščenju snega. Najpomembnejša izmed teh specifikacij je Troy-Bilt OHV motor, ki lahko med redno uporabo doseže moč do 208 ccm. Natančno prilagojen za prav to snežno frezo, je motor eden od ključnih razlogov, da ta snežna freza obvlada zelo globoke količine padavin in učinkovito čisti širše poti.

Prav tako je pri boju s posebno težkimi zimskimi nevihtami pomembna sprednja stran, ki v višino meri 53 cm, kar ji omogoča, da naenkrat očisti skoraj 60 cm snega. Ta višina je združena s širino, ki meri 61 cm, zaradi česar je ta snežna freza dobra za čiščenje širših pločnikov, daljših dovoznih poti in manjših parkirnih prostorov zunaj doma ali manjšega trgovskega poslopja. Med čiščenjem snega se freza lahko premika naprej na eni od šestih hitrosti in v vzratno v dveh hitrostih, odvisno od tal, globine snega in drugih dejavnikov.

Comments are disabled