Pričarajte romantično vzdušje na vrtu s solarnimi svetilkami

Solarne svetilke so idealne za vse okolice, vrtove, dvorišča in podobno, kjer ne želimo namestiti dodatnega električnega napajanja za osvetlitev. Ne potrebujejo dodatnega izvira električne energije ali kakršnegakoli dodatnega vzdrževanja. Praktične so zato, ker so odporne na velike temperaturne razlike, imajo dolgo življenjsko dobo in so pravi estetski dodatek. Na voljo so v različnih oblikah, dimenzijah in podobah. Izbirate med relativno neopaznimi v obliki tulca, do različic v obliki palčkov, sov, hišk, dreves in podobno. Nudijo dovolj svetlobe za pravo romantično vzdušje.

Stilska osvetlitev vrta

Zaradi želje po prihranku električne energije in varovanju okolja, se čedalje več gospodinjstev odloča za nakup solarne osvetlitve. Slednja je bolj zabavna, sproščujoča, navihana, lepa, varna in priročna od klasične električne osvetlitve. Solarne svetilke naredijo lepši vtis in priredijo bolj prijetno vzdušje od drugih luči. Prav tako so varne in jih lahko nenadzorovano pustimo prižgane, brez strahu zaradi pregrevanja ali možnosti požara. S taktično postavitvijo pričarate izjemno romantično in sproščujočo atmosfero z zelo nizkimi stroški.

Nevpadljiva svetloba

Bolj naravno in nevsiljivo svetlobo boste dobili s svetilko v obliki kamna, drevesa ali česarkoli v naravnih tonih. Soj luči bo popolnoma nevpadljiv, nemoteč, a vseeno dovolj močan. Z razporeditvijo svetilk po potki, prehodu in v bližini miz ter stolov, boste dobili pridušeno, a močno svetlobo. Slednja bo enakomerno razpršena in ne osredotočena na eno točko. Močnejšo, kot želite svetlobo, več svetilk boste morali kupiti. Priporočamo vam mešanico modelov za postavitev na tla, samostoječih modelov za postavitev v bližini mize in stolov ter manjšo različico za postavitev na sredino mize.

Radoživ vrt

Vrt boste navihano poživili z izdelki s palčki, žabami, sovami, hiškami in drugimi elementi. Enakomerno jih razporedite v okolici rož, grmičkov in drugega rastlinja. V mraku in ponoči bo vaš vrt zaživel v popolnoma drugačni luči, saj boste ustvarili pravo pravljico. Solarne svetilke namestite tudi v bližini ribnikov, vodnjakov in kipov, saj jih boste tako še dodatno poudarili. V ribnik usmerite tudi kakšno močnejšo solarno luč, da bodo ribe vidne tudi ponoči.

Comments are disabled