Prenosni inverter agregat RYOBI 2200

Inverter agregat RYOBI 2200 je idealna rešitev za delo na gradbišču, doma in za rekreativno uporabo. Ponuja 2200 začetnih / 1800 delovnih vatov čiste moči. Ta inverter agregat je idealen za napajanje vse vaše občutljive elektronike. S sistemom 3-Step Easy Start in nadzornim sistemom je inverter agregat RYOBI 2200 vedno pripravljen na čisto in tiho delovanje, ko ga potrebujete.

Opremljen je z vzdržljivimi kolesi in raztegljivim ročajem, ki omogočajo enostavno prestavljanje. Funkcija samodejnega prostega teka omogoča daljši čas delovanja in prihrani gorivo, če je potrebno manj energije. Agregat je opremljena tudi z dvema USB priključkoma za polnjenje vaših telefonov in tabličnih računalnikov. Za večje potrebe po moči lahko inverter agregat RYOBI 2200 priključimo na vzporedni komplet, ki vam omogoča kombiniranje dveh inverter agregatov RYOBI za dvakratno moč. Vse to je podprto z 3-letno omejeno garancijo podjetja Ryobi.

https://www.youtube.com/watch?v=qZFCh27h4Tg

Bencinski digitalni inverter generator Ryobi RYI2200 – bodite pripravljeni na hudo vreme

Pomlad je tu, svež vonj cvetenja, žvrgolenje ptic in občasne hude nevihte, ki naredijo popolno opustošenje in prekinejo elektriko za nekaj dni ali ceno tedne. Vedno morate biti pripravljeni in ena najpomembnejših stvari je generator.

Stopnja hrupa

To je verjetno drugo najbolj zastavljeno vprašanje, ko gre za agregate. Starejši modeli bi celotno sosesko ohranile budno celo noč, kar ni najboljše za med sosedske odnose.

Ti majhni prenosni agregati so tako tihi, da lahko stojite in se pogovarjate tik ob njem brez težav. Ryobi 2200 je tišji od vašega tipičnega pogovora.

Upoštevajte, da bo območje, na katerem postavite agregat, močno vplivalo na zvok. Na primer, če ga postavite v vogal garaže, ki je na obeh straneh zaprt s stenami, bo zvok glasnejši, kot bi bil, če ga pustite v prtljažniku.

 

Comments are disabled