Vrtni traktor Husquarna YTH24V48 je trden in zanesljiv

Odlična izbira za kosilnico z žarometi je Husqvarna YTH24V48. Je trden in zanesljiv model, ki bo opravil skoraj vsako rezalno delo, ki ga imate v mislih. Ni najcenejši vrtni traktor na trgu, vendar jamstvo stane nekaj več. Za to kosilnico boste plačali manj kot 2500 dolarjev, tako da ta naložba ni nerazumna.

Ima dovolj moči

Ta kosilnica Husqvarna je druga, ki smo jo opisali na spletni strani, ki ima zmogljiv motor Briggs & Stratton s 24 KM. Je priljubljen motor za vrtne traktorje zaradi svoje odlične moči in zanesljivosti. S tem motorjem ne boste imeli težav z rezanjem na neravnem terenu in dokler ste previdni, se boste verjetno le redko kdaj zataknili.

Delo opravi v krajšem času

Kako dolgo traja košnja travnika, ni odvisno samo od tega, ali potiskajte kosilnico ali se na njej vozite; odvisno je tudi od tega, koliko trave pokosite vsakič, ko naredite en prehod. Povprečna kosilnica je lahko malo nerodna zaradi majhne širine rezila pod vašo kosilnico. Ta vrtni traktor ima rezalno glavo s premerom 122 cm, kar je vsekakor nadpovprečna velikost. Zasnovana je tako, da vam pomaga pokositi vašo trato v veliko krajšem času.

Ko začnete vstopati v pasje vroče dni poletja, lahko rezanje vaše trate postane resnična nadloga. Zaradi tega boste verjetno zelo hvaležni, če boste imeli vrtni traktor. Vsekakor lahko poskrbi, da bo delo veliko lažje, vendar je še bolje, če imate možnost, da travo kosite na začetku večera, ko se že mrači. Da bi bilo to praktično, si morate poiskati vrtni traktor, ki je opremljen s kompletom žarometov, tako da lahko vidite, kaj počnete.

Comments are disabled