Baba Vanga je opozorila: Črna magija je vzrok za nesreče in bedo

Baba Vanga, znana tudi kot balkanski Nostradamus, je napovedala veliko stvari, ki so se dejansko uresničile. Njene prerokbe so vlile strah v kosti, a eno od njenih opozoril bi morali vzeti skrajno resno. Kot opozarja slavna prerokinja, je črna magija glavni vzrok za nesreče in bedo, ljubezenskih in družinskih težav, revščine in bolezni. Za razliko od črne, se bela magija imenuje tudi “magija svetlobe”, za katero se verjame, da zdravi in preganja zlo.

Baba Vanga je svetovala, kako se znebiti črne magije

Za začetek je pomembno, da prepoznate, ali ste začarani s črno magijo. Če čutite, da vam nič ne gre od rok, da duševno trpite, da obupujete, da vas je nenehno strah, da so vam vsi obrnili hrbet in pred sabo ne vidite svetlih dni, potem je bila na vas verjetno odvržena črna magija. Predmeti črne magije so lahko vsepovsod okoli vas, od kapljice krvi, las, jajc – najbolj običajne stvari, na katere sploh ne bi nikoli pomislili. Če vam je karkoli od tega sumljivo, se te stvari takoj znebite.

Magija in prekletstvo, ki lahko uniči neko življenje, obstaja že od zdavnaj. Temu se niso izognili niti bogati niti slavni, zato ni čudno, da je bila Baba Vanga prerokinja, ki so jo redno obiskovali najbolj znani ljudje tistega časa in prosili za nasvet in pomoč.

Okrepite duh za odpravo magije

Baba Vanga je pomagala na stotine ljudem, jim vsakodnevno prerokovala njihovo usodo in odpravila črno magijo in prekletstvo. Prekletstvo se lahko odvrže na kogarkoli, nekaj je pa gotovo – če vaš duhovni ščit ni dovolj močan, boste bolj dovzetni za čarovništvo.

Zato je eden od nasvetov, kako se zaščititi pred čarovništvom, krepitev duha, avre in energetskega polja. Ne dovolite, da negativna energija prevlada nad vami. Okrepite svojo avro, pozdravite svoje čakre, ki so neposredno povezane z vašim duhovnim in telesnim zdravjem, in očistite vaš um vseh negativnih misli.

“Da bi človeštvo preživelo, so potrebni usmiljenje, medsebojna ljubezen in podpora, s čimer bodo pomagali drug drugemu,” je rekla Baba Vanga.

Baba Vanga je zapustila dragoceno darilo

“Najslabša čoveška lastnost je pohlep. Ona je temelj vsakega zla”, je dejala Baba Vanga. Za seboj je zapustila pomembno zapuščino in to so življenjska pravila, ki temeljijo na njenih izkušnjah. Nekatera najpomembnejša življenjska pravila Babe Vange so:

• Ljubite se, težite k dobrim mislim in dejanjem, ker je to za vse najboljše zdravilo.

• Poleti hodite bosi, da ne boste prekinili svoje povezanosti z zemljo.

• Čim več se gibajte in delajte. Lenoba je bolezen, ki škodi tako psihično kot tudi fizično.

• Pogosto pijete čaj iz gozdnih sadežev in rastlin. Takšni čaji so resnično čisti in vir zdravja.

• Vsaj enkrat na teden uživajte kuhano žito in pijte vodo, da očistite svoje telo in ohranite moč.

• Čistočo povzdignite v kult! Umazanija, bodisi fizična ali duhovna, je v nasprotju s tem, kar je ustvaril Bog in kar je vedno čisto in lepo.

• Predvsem pa, učite se potrpežljivosti.

Comments are disabled