Kako sproščeno nositi zlato uro (10 nasvetov v letu 2022)

Ali obstaja pravilen ali napačen način nošenja vaše najljubše ure? Ali naj se vaša obleka ujema z uro?

No, izkazalo se je, da so modna pravila nekoliko bolj zapletena, kot morda imate, in obstajajo pravila, ki jih ne želite kršiti.

Ali ste na primer vedeli, da če se udeležite dogodka s črno kravato in nosite smoking, tako da so vaša drža in slog tisto, kar resnično pritegne pozornost sobe, preprosto ne morete hoditi naokoli s svojo ljubljeno gumo? – zapestna ura Calculator, ne glede na to, kako zelo vam je všeč?

Glede na to si boste morda želeli vzeti nekaj časa, da se naučite več o dodajanju dodatkov svoji zlati uri in se prepričajte, da boste ta kul, priložnostni videz naredili popolno in ne da bi kršili kakršna koli modna pravila.

To je pomembno, saj je, gospodje, zapestna ura zelo močan pripomoček, ki bi lahko zgradil ali pokvaril vsako obleko.

Torej, kako lahko mirno nosite svojo zlato uro? In kaj morate vedeti o opremi z zlato uro?

Prva stvar, ki jo morate vedeti o urah, ki so idealne za različne nastavitve, je, da so ure na voljo v različnih stilih in dizajnih.

10 nasvetov za sproščeno nošenje zlate ure

Razumevanje kategorij ur

Prva stvar, ki jo morate vedeti o urah, ki so idealne za različne nastavitve, je, da so ure na voljo v različnih stilih in dizajnih, zato lahko v nekaterih nastavitvah nosite le določene vrste ur, v drugih pa ne.

Možnosti priložnostne ure

Business Casual – če se oblačite za priložnostni dogodek, lahko nosite svojo vrhunsko ročno uro Chrono ali morda pametno terensko uro.

Torej, kdaj in kako lahko oblečete zlato uro? Najprej je pomembno opozoriti na dejstvo, da ure s kovinskimi pasovi ne veljajo za najbolj formalne ure, zato se večina ur z zlatimi kovinskimi pasovi dobro ujema z vašo priložnostno obleko. To je za razliko od ur z usnjenim paščkom, ki so precej vsestranske in jih je mogoče nositi v formalnih in manj formalnih ali super priložnostnih okoljih.

Dobra novica je, da če na ta priložnostni dogodek nosite kavbojke, potem lahko nosite katero koli vrsto ure, od uradnih oblečnih ur do terenskih in potapljaških ur – to lahko storite v kombinaciji z vašimi škornji ali celo vašo chambray srajco. . Upoštevajte, da so vaše digitalne ure namenjene samo za vadbo ali priložnostna oblačila.

Kombinirajte svoje usnjene dodatke

Usnje bo vedno dopolnjevalo usnje. Če je na primer kovinski del vaše usnjene ure izdelan iz zlata, se morate prepričati, da se vaš pas ujema z usnjem na uri in tudi s čevlji.

Zlata zaponka, ki se ujema s kovinskim delom ure, je dodatna prednost, ker te funkcije pomagajo povezati različne značilnosti vaše ure in pasu ter vaše obleke.

Najboljši del je, da bi morali za popoln videz uskladiti le 1 ali 2 elementa ure in čevljev.

Kovinski elementi se med seboj dopolnjujejo.

Če je vaša kovinska ura iz zlatega ohišja – to je kovinski okvir okoli obraza ure, boste z veseljem vedeli, da videz te ure ne dopolnjuje le vašega casual stila, temveč kovinske elemente ure. bo tudi (in bi moral) dopolnjevati vaše dodatke.

Najboljši del je, da je lahko ohišje/okvir ure okroglo, pravokotno, kvadratno ali celo poligonalno, z mat, sijočim ali vzorčastim zaključkom, med drugimi dragulji intarzijami s kristali, najboljši del pa je, da bi vam te funkcije omogočile ustvariti popoln casual videz.

Poleg zlata so druge kovine, ki bi bile uporabljene za ohišje, vključujejo šterling srebro, nerjaveče jeklo, titan in platino. Svojo uro iz rožnatega zlata lahko nosite tudi s pasom, katerega zaponka je zlato/rumeno zlato, saj sta ta dva odtenka zlata precej blizu drug drugemu.

Najboljši del zlatih/kovinskih elementov zlatega nakita je, da lahko takšne ure enostavno nosite v priložnostnem okolju – bodisi v poslovnem ali super-ležernem videzu.

Če ste v dvomih, se odločite za uskladitev ure s čevlji

Ne veste, katero uro obleči na ta priložnostni dogodek? Če ima vaša ura na primer zlat okvir in črn ali rjav usnjeni pas ali pa je morda pas v celoti iz zlata, ga boste morda želeli uskladiti s svojimi čevlji, še posebej, če niste prepričani o tem, ali nosite pas .

Najboljši del je, da bi morali za popoln videz uskladiti le 1 ali 2 elementa ure in čevljev.

Tudi, če se počutite zmedeni, izberite črno. S črnimi dodatki nikoli ne morete zgrešiti.

Drugi pomembni premisleki, ki jih morate upoštevati pri dodajanju zlatih ur za priložnostni videz, so naslednji:

Posvetite nekaj pozornosti svoji uri

Mmorda se počutite nekoliko zadržano, a če vas zanima popoln casual videz, namenite nekaj pozornosti uri. Torej, pomislite, da bi rokave dvignili do komolcev z italijanskim ali master roll. Vsaka od teh bo vaši zlati uri prinesla ravno pravšnjo pozornost.

Izberite pravo barvo za vas

Ne glede na izbrani odtenek je zlata drzna barva, preostale barve, ki jih nosite, pa boste morda želeli ohraniti subtilne. Odločite se za osnovne in zemeljske tone in ne za drzne barve, ker bi te odtegnile pozornost od ure. Če na primer nosite uro iz rožnatega ali belega zlata, jo želite kombinirati s temnejšimi barvami, kot so črna, temno rjava ali kraljevsko/modro modra.

Zlato uro nosite z enim dodatkom več

Uro lahko okrasite z zapestnico, le da ne pretiravate. Ne nosite preveč zlata in se izogibajte mešanju zlata in diamantov. Za bolj uravnotežen videz nosite uro z eno ali dvema zapestnicama iz usnja/makrameja ali morda z majhnim zlatim žebljičkom – nič premočnega.

Investirajte v kakovostne zlate ure

Tako kot v maslo morate vlagati v najboljšo zlato uro, ne glede na to, ali nameravate zlato uro nositi za priložnostna ali poslovna srečanja.

Prikrito bogastvo

Če vam je všeč zlato, a ne želite, da svet ve, kako draga ali dragocena je vaša ura, si zagotovite tisto, ki vsebuje najboljše zlato okoli okvirja in na rokavih/označevalnikih.

Comments are disabled