Poznate tiskalnike in kartuše Brother?

Razmišljate o nakupu novega tiskalnika za svojo pisarno? Potem gotovo iščete ugodno in praktično rešitev, ki bo kos vsem vašim zahtevam ter vam bo olajšala delo. Poleg tistih najbolj znanih znamk so na voljo tudi nove – sem spadajo tudi tiskalniki znamke Brother, ki se posveča ravno tiskalnim in podobnim napravam, torej je specializirana na ožje področje kot nekateri množični ponudniki vse mogoče tehnologije. V čem je prednost? V tem, da ožja specializiranost pomeni, da se laže posvetijo razvoju prav na posameznem področju in tako ponujajo tudi bolj inovativne rešitve.

Tiskalniki in kartuše Brother

Poleg tiskalnikov, tako laserskih kot ink jet, ponuja proizvajalec še nekaj sorodnih naprav, na primer naprave za pošiljanje faksov, skrbi pa tudi, da so vam za naprave na voljo tonerji in kartuše Brother, torej zagotavlja celovito oskrbo. Če se odločite za njihov tiskalnik, lahko izberete samostojno ali multifunkcijsko napravo – ta je lahko laserska ali ink jet, torej lahko uporabljate ali tonerje ali kartuše Brother.

Večfunkcijske in samostojne naprave za tiskanje zagotavljajo visoko kakovost in zmogljivost, ki sta seveda odvisni od izbranega modela, posledično pa tudi od cene. Tiskate lahko brezžično s pomočjo  brezžičnega priključka ali preko USB, prav tako pa tudi kopirate in skenirate. Pri tiskalni napravi je seveda pomembna hitrost, kjer za domači uporabo lahko izberemo nekoliko nižjo, kadar bo tiskalnik v uporabi v pisarni in ga bo uporabljalo več ljudi ali bo potreba po tiskanju visoka, pa se priporoča tiskalnik, ki ima visoko zmogljivost tiska strani na minuto – tako ne bo dolgotrajnega čakanja in s tem zastojev v delu.

Barvni ali črno beli tiskalnik?

Je bolje izbrati tisk s črno ali se odločiti za tiskalnik, ki uporablja barvne kartuše Brother? Včasih je veljalo, da potrebujemo doma preprost tiskalnik in lahko ta tiska samo s črno, za službo pa je boljši barvni. Danes je pogosto prav obratno. V mnogih podjetjih se večinoma tiskajo besedilni dokumenti, pri katerih črno bel tisk povsem zadostuje, z njim pa se lahko na dolgi rok veliko prihrani. Če bi zanj uporabljali barvne kartuše Brother, bi se te namreč praznile tudi pri tisku v črni, saj vsi barvni tiskalniki za boljšo kakovost uporabljajo kar vsa barvila.
Za doma pa črno bel tiskalnik ne zadošča več. Prav doma namreč pogosteje tiskamo slike, še zlasti za šolske projekte otrok. Izberite barvnega, saj vam bo gotovo prišel veliko bolj prav.

Comments are disabled