Z najemom kombija si olajšamo selitev

Najem kombija

Le redkokdo ima v lasti svoj kombi, če le ni kakšen obrtnik ali podjetnik, ki potrebuje veliko opreme in materiala za svoje vsakdanje delo. Vsi pa smo že kdaj potrebovali kombi, pa naj bo to za selitev, za prevoz kakšnega večjega gospodinjskega aparata (npr. hladilnik, pečica ali pomivalni stroj). Nekatere trgovine vštejejo ceno prevoza pri nakupu novega aparata že v ceno izdelka, druge pa ne. In takrat se moramo znajti sami. Lahko uporabimo prikolico, za večje stvari ali več stvari hkrati pa kombi. V primeru, da nikogar ne poznamo, ki bi nam posodil kombi, ga moramo najeti. Najem kombija ni drag, je pa zelo priročen. Večinoma si kombi najamemo za en dan, na primer za prevoz večjega blaga. Ob selitvi pa si lahko kombi najamemo tudi za več dni.

Ne le za selitve in prenove, tudi za izlete

Najem kombija še kako pride v poštev, če želimo z družbo iti na kakšen izlet in je premalo sedežev v avtomobilu oziroma premalo avtomobilov na razpolago. Takrat najamemo kombi in enega prostovoljca, ki je pripravljen voziti družbo. Tako na enostaven način rešimo problem s prevozom in iskanjem več voznikov. Najem kombija ja praktičen tudi za skupna smučanja, službene izlete, potovanja po Evropi ali celo za večji družinski izlet, kjer s seboj vzamemo še prijatelje naših otrok.

Najem kombija

V trgovino s pohištvo z najetim kombijem

Najpogosteje pride v poštev najem kombija prav pri prevozu pohištva. Pri nakupih v Ikei in podobnih trgovinah s pohištvom nam drago zaračunajo prevoz na dom. Če je prevoz še iz druge države, pa sploh. Zato smo Slovenci že ugotovili, da se to ne splača in si raje sami najamemo kombije, če planiramo večje nakupe pohištva in opreme za dom.

Najem po dnevih

Za izlete pride v poštev najem kombija po dnevih ali za kakšen teden, pri selitvah pa je bolje, da načrtujemo kakšen dan več, saj se rado kaj zakomplicira. Pri večdnevnem najemu dobimo lahko še kakšen popust, na splošno pa se bolj izplača daljši najem. A tudi za najet kombi moramo poskrbeti, kot za svojega.

Kakovostna motocross oblačila za varno in udobno vožnjo. Motoristična oprema omogoča varno in hkrati sproščeno vožnjo na motorju. Preberi več —

Comments are disabled