Strešni nosilci za avto vam omogočajo popolno neodvisnost


Ste radi aktivni? Obožujete poti v neznano? Potem potrebujete poleg svojega jeklenega konjička gotovo tudi veliko športnih rekvizitov, ki vam omogočajo doživljanje novih avantur ter vam pomagajo pri sproščanju. Kadar si zaželite nekaj adrenalina ali brezskrbnosti v divjini, je namreč najlepše, če lahko naložite svoje smuči, kolo ali kajak in se odpeljete užitkom naproti. Na srečo je Slovenija majhna in hitro ste lahko tam, kjer si želite.


Za neodvisnost, po kateri marsikdo tako hrepeni, pa je potrebno zagotoviti kos avtomobilske opreme, na katero pozabljamo, dokler so naši športni rekviziti majhni. Kolo namreč ne gre v prtljažnik avtomobila – nujni so strešni nosilci za avto ali drug način transporta.


Zakaj so strešni nosilci za avto tako praktični?


Marsikdo razmišlja o tem, kam bo namestil svoje kolo in kolesa drugih članov družine, ko se bo odpravljal na dopust. Vedno je lepo, če smo lahko aktivni tudi takrat, ko je čas za predah, kajne? Odločiti se je mogoče za različne sisteme za kolesa, na primer za posebne nosilce, ki se namestijo na zadek avtomobila. Vendar pa imajo ti sistemi večinoma veliko pomanjkljivost. Primerni so za kolesa, ne pa tudi za druge stvari. Kadar bi radi naložili smuči, ste v težavah. Kadar bi radi peljali kajak, tudi. In tudi strešnega kovčka, v katerega boste spravili sup in veslo ne morete naložiti.
Strešni nosilci za avto pa so nekaj povsem drugega. Zakaj? Ker so univerzalni! Z njimi lahko prevažate množico stvari in to na povsem nemoteč način – tudi če je na strehi deska z jadrom za srfanje, vas to ne moti kaj veliko. Vožnja je še vedno običajna, še vedno imate dostop do prtljažnika avtomobila.


Kakšni naj bodo strešni nosilci za avto?


Strešni nosilci za avto so lahko univerzalni, kar pomeni, da se enostavno namestijo na vsak avto oziroma na vsake strešne sani, odprte ali zaprte, zanje pa lahko uporabljate dodatke različnih znamk, ki so namenjeni prevozu različnega tovora. Kaj pa, če sani nimate? Potem so vam na voljo nosilci, namenjeni prav avtomobilom brez sani. Kadar vozite kombi ali večje vozilo, ki ga hkrati uporabljate tudi za delo, pa vam bodo prišli najbolj prav strešni nosilci za avto, ki so tipski in prilagojeni vsakemu posameznemu tipu vozila, saj ti omogočajo najbolj raznolike načine uporabe, pohvalijo pa se lahko tudi z večjo nosilnostjo. Pri nosilcih za osebne avtomobile se namreč računa zgolj na maso do sto kilogramov.

Comments are disabled