K & BRUS VAM PONUJA LEPANJE – ZA PIKO NA I

Podjetje K & BRUS je podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na slovenskem trgi, in sicer vam lahko svoje izkušnje pokaže v dejavnosti orodjarstvo. Pri svojem delu se osredotočajo na hitrost in pravočasnost, na kakovost in strokovnost ter na konkurenčnost in na fleksibilnost.
Podjetje K & BRUS vam nudi ploščinsko poliranje, lepanje ter okroglo brušenje ali gladilno valjanje ali roliranje.
Lepanje je poseben postopek, pri katerem gre za najfinejšo obdelavo. Rezultat lepanja je kvalitetna površina obdelovanca z zelo majhno hrapavostjo in kar je zelo pomembno: površinska kristalna zgradba ostane povsem nespremenjena. Pri tem torej ne nastajajo nobene termične ali mehanske spremembe v strukturi obdelovalne površine.

Kaj lahko lepamo? Lepamo lahko zunanje ravne površine, obdeluje pa se lahko vse materiale, torej kovine in nekovine.
In kaj je rezultat lepanja?
Z lepanjem
Izdelamo zelo natančno površino ter zrcalno gladko površino.
Z lepanjem torej lahko praktično obdelujemo vse materiale, vendar pa se podjetje zaveda, da obdelava oziroma lepanje mehkih snovi ni najboljša.
Podjetje K & BRUS torej nudi tudi lepanje. Podjetje v ospredje postavlja lepanje trdih kovin, keramike, bakra in grafita. Tudi oni trdijo, da najvišjo kakovost obdelave po postopku poliranja lahko torej dosežemo z lepanjem.
Lepanje je torej proces najfinejše mehanske obdelave, ki se seveda lahko izvaja na enakih strojih kot tudi poliranje. Pri postopku lepanja lahko torej dosežemo zelo visok sijaj in posledično tudi najvišjo kakovost površine obdelovanca.
V podjetju K & BRUS v sklopu lepanja obdelujejo velikosti do fi 200.
Podjetje na svoji spletni strani predstavlja vse potrebno, toda, če nas bi zanimalo še več v povezavi z lepanjem, potem jih lahko tudi osebno kontaktiramo, in sicer preko telefona ter spletne pošte.
Podjetje K & BRUS vam bo vedno na voljo za še več informacij v povezavi z obdelovanjem, ki ga imenujemo lepanje.
Lepanje je torej proces, ki bo omogočil, da bodo naše površine še bolj dodelane in bodo še bolj zasijale v vsej svoji lepoti.

Comments are disabled