Patentna prijava in registracija blagovne znamke

S patentno prijavo in registracijo blagovne znamke se ukvarjajo strokovnjaki, ki imajo na tem področju veliko znanja, poleg tega pa je seveda dodaten plus, če imajo tudi veliko izkušenj. Podjetje pri nas, ki se že vrsto let ukvarja med drugim tudi s patentno prijavo in registracijo blagovne znamke ter se lahko dokaže s svojim znanjem in izkušnjami je Patent. Na spletni strani patent.si lahko vidite, kaj vse vam podjetje ponuja na področju patentov in patentiranja ter blagovnih znamk. Poleg tega si lahko tudi tam preberete vrsto informacij glede obeh storitev. Zakaj pa bi se sploh odločili za patentno prijavo in registracijo blagovne znamke?

V kolikor ste prišli do neke ideje oziroma do nekega izuma, potem je edino pravilno za vas, da ta vaš izum ustrezno zaščitite in ga na nek način označite kot svojega. Pri vsakem izumu je pomemben patent, ki je namreč določena pravica, ki ščiti vaš izum. Podobno kot s patenti pa je tudi z blagovnimi znamkami. Verjetno sami veste, da so blagovne znamke nek prepoznavni znak, ki vam lahko pomaga do večjega uspeha. Iz tega vidika je zelo pomembno, da svojo blagovno znamko registrirate in jo zaščitite, prav tako pa je ključna tudi patentna prijava. Strokovnjaki, ki bodo sicer poskrbeli za patentno prijavo in registracijo vaše blagovne znamke pa bodo poleg tega znali tudi ukrepati v primeru kršitve patenta ali blagovne znamke.

Če torej tudi vas žuli patentna prijava ali pa se zanimate za registracijo svoje blagovne znamke, vam toplo priporočam patent.si. Patent je namreč podjetje, ki lahko strokovno in kvalitetno poskrbi za vse storitve, povezane s patentom in blagovnimi znamkami. Na tem področju je namreč izjemno pomembno, da so zadeve urejene pravno in strokovno, saj je to tudi bistveno za začetek oziroma nadaljevanje poti vaše kariere. Patent je zagotovo pravi naslov za vas.

Comments are disabled