Človek ne jezi se

Razmišljate kaj otroku podariti za rojstni dan pa niste ravno prepričani? Jaz osebno glede daril ne kompliciram preveč, kajti manj ko kompliciram bolj so navdušeni nad darili. Nazadnje sem svojemu nečaku kupila družinsko igrico Človek ne jezi se in je bil prav navdušen!

Nisem nekaj preveč iskala in komplicirala glede tega samo kupila sem prvo stvar, ki se mi je zdela zanimiva in še vedela sem, da tega sigurno nima doma in čas je da se nauči in izve kaj sploh ta igra je, ker to pa mislim, da je lepo, če vsak ve, ker je nekako vseeno neka tradicionalna igra, ki jo vsak pozna. Zraven igrice sem seveda kupila še eno veliko čokolado in darilo je bilo pripravljeno.

Nič kaj posebnega ni bilo, priznam, ampak moj nečak je bil vseeno zelo vesel in zadovoljen z darilom in sedaj vedno ko grem k njim na obisk mali hoče, da se igramo to igrico in tudi ko so sami se baje skozi to igrajo, ker mu je tako zanimiva, sploh ko katerega vrže ven iz igre in on zmaga, to mu je najboljše.

Ko izgubi mu ni tako všeč, ampak to takoj pozabi, ko pa on zmaga pa moramo na koncu igrati po pet rund, ker nikakor noče nehati. Bolje takšne igre kot pa, da bi bil venomer za računalnikom ali pa kje drugje kjer bi si kvaril svoje mlade očke!

Comments are disabled