Avto na akumulator lahko uporabljajo tudi naši najmlajši

Včasih res ne vemo, kaj bi še podarili našim najmlajšim, da bi jih razveselili. Toliko različnih igrač je okrog njih in prav vseh se zelo hitro naveličajo. Trgovina Bimbo.si pa je na svoje police postavila tudi avto na akumulator za naše najmlajše in dokazano je, da si otroška radovednost ne more pomagati, ko zagleda to čudežno igračo.

Avto na akumulator torej lahko kupite v spletni trgovini Bimbo.si, ki poleg tega priljubljenega izdelka na svojih policah ponuja še številne druge zelo mikavne igrače za naše najmlajše otroke pa tudi za tiste, ki so že nekaj let starejši. Nekatere igrače, ki jih prodajajo, pa zamikajo tudi nas, ki v času otroštva nikakor nismo imeli toliko bogate in zanimive izbire.

Igrača oziroma izdelek avto na akumulator je izredno privlačna že na pogled. Na policah se izdelek šopiri v različnih zanimivih oblikah in mikavnih barvah. Je izredno funkcionalna in praktična igrača, ki bo zaposlila vsakega, še tako zahtevnega otroka. Avto poganjata dva 12 V motorja s kar dvema nivojema moči. Vrata se tudi odpirajo, zato otroci brez zadržkov v avto vstopijo z neverjetno lahkoto in zanimanjem.

Avto na akumulator pa poleg vsega ponuja še dodatke, ki še bolj pritegnejo otrokovo pozornost. Za užitek pri vožnji tovrstni avto vsebuje še FM radio. Ker je avto opremljen tudi z daljinskim upravljanjem, ga lahko uporabljajo naši najmlajši člani, saj starši poskrbijo za smer gibanja avtomobila. Vedeti pa moramo, da je povprečna maksimalna obremenitev tam nekje do 35 kilogramov.

Na spletni strani podjetja Bimbo.si je avto na akumulator predstavljen do potankosti. Lahko si ogledamo tipične lastnosti oziroma karakteristiko avtomobila. Na podlagi natančne in podrobne predstavitve, ki je obogatena tudi s slikovnim materialom, hitro ugotovimo, da je avto na akumulator povsem primeren tudi za našega otroka, zato se lahko kar lotimo naročila, ki je izjemno enostavno. Do avtomobila nas namreč loti le nekaj klikov.

Comments are disabled