S hlačami za hujšanje do ožjega pasu in čvrste zadnjice

Približuje se sezona vročine, morja in kopalk. V kolikor ste vi tudi med posamezniki, ki želijo popolnoma izklesati svojo postavo, je čas da razmislite o dodatni pomoči. Hlače za hujšanje so namenjene vsem, ki želijo učinkovito zmanjšati maščobne obloge, učvrstiti telo ter odpraviti pomarančno kožo in celulit. Med nošenjem je pomembno, da ste fizično aktivni, saj boste tako dosegli optimalne rezultate že v zelo kratkem času.

Različni modeli za različna področja na telesu

Hlače za hujšanje so na voljo v različnih oblikah, materialih in barvah. Izbira najprimernejšega modela je odvisna od vaše postave in predvidenega časovnega okvirja za izgubo teže. Na voljo imate spodnje perilo, kratke hlače, ¾ leggings ali pa pajkice. Večina žensk se odloči za pajkice, ki segajo od bokov do gležnjev. Na ta način na vseh problematičnih področjih enakomerno odpravijo maščobne obloge, celulit in pomarančno kožo. Poskrbijo tudi za zmanjšanje obsega trebuha, pasov in bokov. Pajkice dvigujejo vašo telesno temperaturo, pospešujejo potenje in pripomorejo k izločanju toksinov iz telesa.

Materiali in učinkovitost

Proizvajalci nudijo različne verzije hlač za hujšanje. Nekatere so dodatno aromatizirane in prevlečene s posebnimi pripravki za pospešeno delovanje. Ti pripravki pa lahko med potenjem povzročajo hujše alergijske reakcije, saj so med potenjem naše pore razširjene in hitreje vsrkajo dejavnike iz okolja. Najbolje je, da si izberete lahke, a trpežne materiale. Večina prisega na najlon, spandex, elastan ali pa neopren. Tanjši materiali so manj opazni tudi med nošenjem pod obleko.

Dolgoročna izguba teže

Izguba odvečnih kilogramov mora potekati postopoma, saj ima prehitra izguba teže lahko negativne posledice na telo. Postopna izguba teže mora potekati v več korakih. Najprej začnite z vsakodnevno vadbo, ki jo prilagodite vaši telesni kondiciji. Uživajte uravnotežen meni in pijte zadostno količino vode. Izogibajte se stresu in si privoščite dovolj spanja. Med vadbo pa ne pozabite nositi hlače za hujšanje, saj bo z njimi vaš trud hitreje opazen. Najbolje je, da si kupite dva različna modela in enega nosite med vadbo, drugega pa med vašimi vsakodnevnimi dejavnostmi. Nosite jih med nakupovanjem, opravljanjem različnih opravkov in kuhanjem.

 

Comments are disabled