Espadrile so modna, kakovostna in cenovno dostopna obutev

Obutev si praviloma izbira predvsem glede na svoj stil oblačenja. Pri izbiri so zlasti pomembni nekateri dejavniki, na primer letni čas. Poletna obutev je namreč nekaj povsem drugega kot zimska. Nekateri med vami imate za vsak letni čas določeno svojo najljubšo vrsto obutve. Spomladi in poleti oziroma v toplejšem obdobju so še posebej priljubljene espadrile. Na trgu so vam na voljo v toliko različicah, da imate v svoji garderobni omari zagotovo vsaj en par espadril.

Espadrile na sploh že kar nekaj časa veljajo za izjemno modno obutev, obenem pa so tudi cenovno povsem dostopne.

Različne podobe espadril

Espadril ni tako preprosto izbrati, saj se vam na trgu ponujajo številne različice. Po eni strani so vam na voljo povsem klasično zasnovane espadrile. Še bolj priljubljene so tiste s kakšnimi prav posebnimi modnimi dodatki.

Če se najraje oblačite v pisana oblačila, so še posebej dobrodošle enobarvne espadrile. Po drugi strani pa si boste zagotovo omislili nakup pisanih espadril, če so vaša oblačila večinoma enobarvna oziroma nevtralnih barvnih odtenkov.

Nakup espadril za slavnostni dogodek ali za vsakodnevno sprehajanje po mestu

Espadrile so izjemno vsestransko obuvalo. Nosite jih lahko vsak dan. Odlična izbira so tudi za daljše sprehode, saj so izjemno udobni. Po drugi strani pa jih lahko odlično kombinirate tudi k bolj slavnostnim oblačilom. Poskrbite le, da boste na sebi imeli kakšen modni dodatek, ki se bo odlično ujemal z njimi. Ne nazadnje je to lahko torbica.

Espadrile so vam na voljo v vseh prodajalnah z obutvijo. Dobra izbira espadril in druge obutve vam je na voljo tudi v spletni prodajalni. Nakup je preprost, obenem pa zagotovo kakovosten in tudi cenovno še dostopnejši.

Kombiniranje espadril

Espadrile še posebej obožujejo predstavnice nežnejšega spola. Lahko jih odlično kombinirajo tako s hlačami kot krili oziroma oblekami. Za slavnostne priložnosti so še posebej dobrodošle espadrile z nekoliko višjo peto. Kljub višji peti so še vedno zelo udobne in se v njih brez težav sprehajate ves dan.

Preberite si še naslednji članek: Kakšne bi morale biti majice za šport

Se nameravaš pričeti ukvarjati s športom, pa ne veš, kakšno športno majico izbrati? Tudi če si v prostem času že aktiven, lahko udobje med športom še povečaš z izbiro ustrezne športne majice.

Opazili pa boste, da po takšni obutvi posegajo prav vse generacije. Ne nazadnje jih boste opazili tudi na nogah zahtevnih starejših gospa, ki so še kako zelo previdne pri izbiri obuvala.

Comments are disabled