S čim presenetiti moškega za rojstni dan?

darilo za moškega

Nakupovanje daril je marsikomu v veliko veselje. Zlasti to velja za tiste, ki imajo tudi sicer veliko dobrih idej. Vsekakor pa ni enako, če kupujemo darilo za moškega ali pa darilo za predstavnico nežnejšega spola. Močnejši spol se namreč tudi pri obdarovanju lahko precej razlikuje od nežnejšega. Medtem ko ženske morda nekoliko bolj prisegajo tudi na sam videz darila, morajo biti moška darila predvsem praktične narave.

A fantje se med seboj lahko precej razlikujejo. Medtem ko bo na primer vaš partner vesel prikupne kavne skodelice, ker je velik ljubitelj kave, bo vašega prijatelja veliko bolj razveselil kakšen izdelek za nego telesa.

Praktična darila za moške

Darilo za moškega naj bo torej predvsem praktične narave. To pomeni, da prejetega daru ne bo zgolj postavil na polico, kjer se bo nato na njem samo nabiral prah. Najbolje bo, da darilo takoj prične uporabljati. Svojemu partnerju, fantu, sosedu, prijatelju ali pa sodelavcu lahko podarite na primer majico s posebnim napisom.

popolno darilo za moškega
Darila za moškega morajo biti predvsem praktične narave.

Moška darila so lahko tudi v obliki drugih kosov oblačil. Če kupujete darilo zelo dobremu prijatelju, s katerim se poznate vrsto let, mu lahko za rojstni dan podarite tudi kakšen dražji kos, na primer jakno iz kakovostnega materiala. Če je moški po naravi športnik, bo kakšen športni kos tekstila prišel še kako prav. Lahko pa je to kar kapa s šiltom, ki jo lahko koristno uporablja med tekom ali pa kolesarjenjem.

Darila za sladokusce

Čeprav menite, da so ženske precej bolj sladkosnede v primerjavi z moškimi, se pogosto motite. Tudi fantje radi posegajo po čokoladah in drugih sladicah. Če je torej vaš obdarovanec ljubitelj sladkarij mu poleg praktičnega darila podarite še kakšen sladek prigrizek, ki ga bo lahko naslednji dan zaužil za malico.

32 idej za popolno darilo za moškega

Darilo za moškega v obliki sladkarije pa je lahko tudi personalizirano. Številna podjetja vam ponujajo tudi to možnost, da na izbrani izdelek za sladkanje daste izdelati kakšen poseben napis. Ta je lahko zabavne narave ali pa na čokolado posebne oblike napišite zgolj ime slavljenca. Obstajajo tudi takšna moška darila, kjer poleg sladkega izdelka prejmete še kakšno praktično skodelico ali pa kozarčke za aperitiv.

Comments are disabled