Nakupovanje oblek online

NNakupovanje oblek je v današnjem času, ko nam vedno znova primanjkuje časa, lahko zelo zoprno in odvečno opravilo, saj nam vzame veliko časa, denarja ter seveda tudi naših živcev. Vendar pa na srečo marsikaterih obstaja nakupovanje oblek online, ki nam nudi mnogo več kot navadne trgovine, obenem pa privarčujemo na našem dragocenem času, denarju in še pri marsičem.

Unique fashion je spletna trgovina z oblačili, ki nam nudi pester izbor hlač, jaken, kopalk, legic, majic, nakita, oblek, puloverjev, seksi perila, trenirk in še marsikaj bi se našlo.

Tovrstna spletna trgovina je trgovina z oblačili za ženske in je seveda nastala z razlogom, ki smo ga navedli na začetku. Vsi torej vemo, kako je nadležno hoditi od trgovine do trgovine in neuspešno iskati posebna oblačila, ki jih ne bomo videli nikjer drugje. Tovrstna spletna trgovina nam namreč ponuja oblačila, ki jih ne moremo najti v normalnih trgovinah.

Pogoji poslovanje nakupovanja oblek online so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Vse cene nakupovanja oblek online v trgovini Unique Fashion so izražene v evrih z vključenim 22 % DDV. Cene na spletni strani ne vključujejo stroškov dostave in so veljavne do spremembe, ki jih lahko ponudnik spremeni kadarkoli, torej brez predhodnega naročila.

Če se odločimo za nakupovanje oblačil online, lahko plačamo z gotovino, ko nam poštar dostavi pošiljko oziroma na najbližji pošti, če je bila pošiljka zaradi naše odsotnosti dostavljena tja. Paket z naročenimi oblačili nas bo tam čakal največ petnajst dni.

Lahko pa se odločimo tudi za Paypal, kjer pri nakazovanju denarja navedemo ime in priimek osebe, ki je registrirana na naročilo.

Blago se odpremi v najkrajšem možnem času, trajanje dostave pa je seveda odvisno od načina plačila. Blago je torej odpremljeno isti dan, če plačamo po povzetju, če pa plačamo s paypalom, se blago odpremi po prejemu plačila. In kar je zelo pomembno. Cena poštnine pri nakupovanju oblačil online v trgovini Unique Fashion je 3, 50 evra za neomejeno število artiklov. Če pa je naš znesek nakupovanja nad 40 evrov, je dostava brezplačna.

Če z naročenim artiklom nismo zadovoljni, ga lahko v 14-ih dneh vrnemo, seveda zapakirano v originalni embalaži, nepoškodovano, nenošeno, priložen mora biti tudi račun.

Comments are disabled